X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Campioana Moldovei a învins campioana Muntenegrului

23 iul. 2014,, 14:00   Sport
4216 0
Foto: noi.md
Campioana Moldovei la fotbal, „Sheriff” Tiraspol a învins din nou „Sutjeska” din Muntenegru şi a trecut în runda a treia preliminară a Ligii Campionilor UEFA.

Potrivit agenţiei „Infotag”, care face referire la site-ul UEFA, rezultatul a fost previzibil deja din minutul 11 al meciului din Niksic. În debut, campionul Moldovei, care în meciul de acasă a cîştigat cu 2:0, a marcat un gol rapid. La minutul cinci olandezul Fred Benson a marcat din apropiere primul său gol pentru „Sheriff”. Peste şase minute campioana Muntenegrului a rămas în minoritate – cartonaş roşu pentru fault împotriva lui Marcel Metoua a primit Goran Vujovic.

După aceasta, în privința rezultatului meciului nu aveau dubii nici chiar cei mai optimişti suporteri ai „Sutjeska”, care în sezonul trecut, la aceeaşi etapă a turneului, a cedat în faţa „Sheriff”-ului cu 1:6. Şi de data aceasta echipa din Tiraspol a cîştigat cu o diferenţă de cinci goluri. La minutul 35, de greşeala fundaşului adversar a profitat noul căpitan al „Sheriff”-ului, Henrique Luvanor. Iar la începutul reprizei a doua brazilianul a făcut o pasă de gol lui Ismail Isa, care a decis rezultatul meciului.

În runda a treia „Sheriff” urmează să joace împotriva echipei „Slovan” din Bratislava (Slovacia). Primul meci va avea loc la Bratislava (29-30 iulie), de revanşă – pe 5-6 august la Tiraspol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?