Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Potențialii studenți pot depune dosarele on-line (FOTO)

22 iul. 2014,, 13:45   Societate
4306 0
Foto: noi.md
În cadrul sesiunii de admitere 2014, Universitatea de Stat din Moldova (USM) oferă potențialilor studenți care din anumite motive nu se pot prezenta personal la Comisia de admitere să completeze o cerere în format electronic, informează NOI.md.

Orice student care dorește să se înscrie la USM poate intra pe pagina e-Admiterea de pe site-ul oficial al Universității.

e-Admiterea este un sistem de informații prin intermediul căruia potențialul student poate selecta mai multe specialități, sortîndu-le în ordinea importanței, fără a uita de forma de finanțare – bugetară sau în bază de contract. După introducerea tuturor datelor personale necesare, informațiile sînt procesate în biroul e-Admiterea din clădirea Universității.

Răspunsul vine în două zile, studentul primește toate informațiile necesare cu privire la șansele de a fi înscris la una sau mai multe specialități selectate de el.

Potrivit dezvoltatorilor programului, e-Admiterea este singurul sistem din țară în format electronic prin care pot fi depuse dosarele la universitate.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?