Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Sturza către liderii partidelor de la guvernare: Încercați măcar în ultima oră să faceți acest lucru

22 iul. 2014,, 10:33   Societate
5528 2
Foto: interakt.md
În această dimineață omul de afaceri moldovean Ion Sturza s-a adresat pe pagina sa de Facebook către liderii partidelor aflate la guvernare, informează NOI.md.

„Stimați domnilor Filat, Lupu, Hadârcă! Este cunoscut că deja de ceva timp în Parlament s-a creat o nouă majoritate, una transpartinică și extrem de oportunistă! Anume această majoritate blochează astăzi adoptarea unor legi foarte importante pentru buna funcționare a țării, pentru ordine în justiție, transparență în operațiunile financiare, rectificări bugetare etc. Fără de acestea, este blocată activitatea guvernului domniilor voastre”, atenționează omul de afaceri.

El consideră că Moldova riscă să rămînă fără sprijinul financiar al partenerilor externi.

„În condițiile blocadei externe, ale crizei regionale, comportamentul deputaților oportuniști care susțin (o spun cu toată responsabilitatea!) interese de grup și infractori în grup este o formă de lașitate… Spuneți-ne numele lor, eu le cunosc, dar să știe și toată lumea cine, atunci cînd țara „arde”, vrea să se pieptene cu un pieptene de aur”, a punctat fostul premier.

„Astăzi Moldova are nevoie ca niciodată de coeziune și de lideri capabili să conducă ferm și cu demnitate țara. Încercați, măcar în al 12-lea ceas, să o faceți. Fiți atenți, dacă nu, o vor face alții…”, a avertizat Sturza pe pagina sa de pe Facebook.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?