X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Parlamentul își continuă şedinţa în absenţa fracţiunii Partidului Comuniştilor

21 iul. 2014,, 12:15   Politică
3081 2
Foto: noi.md
Astăzi, 21 iulie, Parlamentul Moldovei continuă şedinţa de vineri. Potrivit agenției "Infotag", la şedinţă participă 54 de deputaţi din Coaliţia pentru Guvernare Pro-Europeană şi din Partidul Liberal, în timp ce comuniştii continuă boicotul declarat vineri.

La discutarea proiectului de lege privind ajustarea legislaţiei naţionale la Legea privind statutul juridic special al Găgăuziei, între deputaţi au apărut divergenţe de principii. În situaţia dată PCRM a părăsit sala de şedinţe în semn de protest. În lipsa cvorumului, preşedintele Parlamentului, Igor Corman, a fost nevoit să declare pauză.

Unii deputaţi au plecat deja în weekend peste hotare în vacanţă, întrucît încheierea sesiunii era planificată pentru săptămîna trecută. Printre deputaţi care lipsesc de la şedinţă sînt preşedintele Comisiei economie, buget şi finanţe, Veaceslav Ioniţă, despre care presa a scris că va serba peste hotare 10 ani de căsătorie. Alţi deputaţi au fost nevoiţi să-și amîne vacanţa sau să revină la Chişinău de urgenţă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?