X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Apariţie misterioasă în apele din San Diego. „Nu ne-am aşteptat la aşa ceva” (VIDEO)

19 iul. 2014,, 00:10   Externe
8789 0
Foto : moldovenii.md
Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din California, San Diego, au avut parte de surpriza vieţii lor. Aceştia au reuşit să surprindă, poate, cel mai mare banc de anşoa. Apariţia bancului nu doar că este una spectaculoasă, dar este şi extrem de rară.

Milioane, poate chiar un miliard de peştişori anşoa au fost filmaţi de către un grup de cercetători de la Universitatea din California, San Diego, în timp ce înotau în apele limpezi din apropiere de plajele Scripps, din La Jolla, California, notează Huffigton Post.

Potrivit estimărilor oamenilor de ştiinţă, bancul de anşoa suprins pe camerele de luat de vederi avea între 10 milioane şi 1 miliard de peşti anşoa. „Acest banc este este mult mai mare decît unul obişnuit", a declarat David Checkley, cercetători de la Universitatea din California.

Din imaginile surpinse se poate vedea că bancul de peşti plutea la o adîncine de 30 de centimetri adîncime, la 100 de metri depărtare de ţărm. „Fenomenul este unul cît se poate de natural, dar cu toate astea, nu ne-am aşteptat la aşa ceva. Apariţia acestui banc este una misterioasa şi neaşteptată. O astfel de privelişte este interesantă şi minunată", a mai spus specialistul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?