X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Strelkov: rebelii din Slaveansk blestemă Rusia (VIDEO)

5 iul. 2014,, 01:33   Externe
17254 25
Foto: politikus.ru
Liderul așa-numitor miliții populare din Donbas, Igor Strelkov, a publicat un nou buletin, povestind despre starea jalnică a trupelor sale. Potrivit lui, armata ucraineană a patra zi consecutiv bombardează localitățile ocupate de luptătorii republicii populare Donețk.

"Nikolaevka este înconjurată. Nicio legătură cu garnizoana. Continuă tirurile necontenite asupra localităților Semionovka, Nikolaevka Stației Termoelectrice. Cantitatea obuzelor folosite este atît de mare, încît nici în Cecenia nu am văzut așa ceva, - transmite Strelkov. – Noaptea Slaveanskul a fost în mod repetat supus tirului cu mortiere. Populația este în panică. Toți blestemă Kievul, pe Poroșenko și ... Rusia. Care a dat speranță și ne-a lăsat în voia detașamentelor de represalii"- se plînge Strelkov.

Potrivit lui, este imposibil de a lupta cu Garda Națională la această etapă – o puternică unitate de blindate permite forțelor armate ale Ucrainei să ducă lupta de la distanță, fără a se apropia de inamic.

"Ei au atîtea tancuri și TAB-uri, încît putem în fiecare zi să scoatem din luptă cîte 10 – nu vor fi mai puține. Ei ne copleșesc prin fluxul continuu de blindate și obuze. Infanteria practic nu se folosește - doar curăță localitățile făcute una cu pămăntul", - spune liderul militanților.

Potrivit lui, în cazul în care Rusia nu va introduce armată, Novorossia va muri în următoarele cîteva zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?