Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

CM-2014: Germania-Franța și Brazilia-Columbia, primele meciuri din sferturi

4 iul. 2014,, 16:00   Sport
4951 0
Foto: protv.md
Germania-Franța este primul duel al sferturilor de finală care va decide echipa semifinalistă. În decursul istoriei cele două echipe s-au întîlnit de trei ori la Cupa Mondială. Ultima oară – în 1982, cînd RFG a eliminat Franța la penaltiuri cu 3-1. Germania este considerată favorită, chiar dacă vine după un meci foarte modest cu Algeria. Nemții au probleme serioase de lot după ce 7 jucători suferă din cauza răcelii, iar Mustafi s-a accidentat în ultimul duel.

Oscilațiile Franței la Cupa Mondială sînt halucinante, ea fiind o echipă imprevizibilă care poate oricînd oferi surprize.

Germania-Franța se va juca cu începere de la 19:00, ora Moldovei.

Cel de-al doilea duel al serii este unul clasic, sud-american, Brazilia-Columbia. Selecao are emoții mari în fața unui public frenetic care nu acceptă eliminarea favoriților.

Columbia a reușit deja să bată un record personal la această ediție cu patru victorii consecutive. James Rodriguez, marea vedetă a columbienilor, este în mare formă și ar putea conduce echipa națională către o premieră istorică, calificîndu-se în semifinale.

Meciul Brazilia-Columbia va începe la ora 23:00.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?