Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

Lazăr nu vrea să tulbure apele înainte de alegerile parlamentare

3 iul. 2014,, 14:45   Politică
4477 2
Foto: noi.md
„Intuiesc cine a declanșat campania de denigrare împotriva mea încă pînă la anunțul meu de a pleca din funcția de ministru al Economiei, însă nu doresc să tulbur apele înainte de alegerile parlamentare”, a declarat fostul ministru al Economiei Valeriu Lazăr într-un interviu acordat portalului de știri Agora.md.

Comentînd speculațiile apărute în presă potrivit cărora ar fi demisionat din cauza unor disensiuni cu conducerea partidului, Valeriu Lazăr a subliniat că dorește să rămînă corect de la bun început.

„Nu presa a speculat, cineva a plasat o intoxicare de presă, care avea rolul să dea un alt sens plecării mele. Să mă acuze cineva pe mine că plec de la minister din cauza celor întîmplate la Banca de Economii este de-a dreptul ridicol. Păi, ce legătură are Ministerul Economiei cu BEM sau ce legătură are activitatea mea cu BEM? De altfel, e prima data cînd cineva încearcă să lege BEM de mine și chiar m-a mirat asta. Acolo alte ministere au gestionat situația și știm bine că ele nu țin de PDM. Cineva încearcă să-și spele imaginea în legătură cu acuzațiile legate de BEM, transferînd asta pe mine. Numai că lucrurile nu se leagă deloc și asta se va vedea și mai tare în timpul apropiat. Mai mult, sînt convins că vor fi alte „surprize” interesante în jurul persoanei mele. În nici un caz nu voi accepta că dacă mă retrag din linia întîi a interesului public să accept ca cineva să se folosească de mine în așa mod”, a declarat Lazăr.

Totodată, ex-ministrul califică drept insinuare și un alt „motiv” al demisiei sale – cerințele înaintate de producătorii agricoli.

„Campania mediatică murdară cu producătorii agricoli a fost lansată de niște foști politicieni, care își doresc să prindă locuri pe lista unui partid cu care au mai cochetat în trecut. Nu întîmplător a fost atras și Ministerul Agriculturii în campania asta. Eu însă m-am întîlnit cu producătorii, le-am ascultat problemele, iar ceea ce era mai important am reușit să lămurim și lucrurile s-au liniștit. Însă campania de denigrare în presă a continuat. Cu părere de rău, așa înțeleg unii să facă politică”, a menționat Lazăr.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?