X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Voronin: Milioane de moldoveni vor fi învinși

2 iul. 2014,, 12:21   Politică
9709 18
Foto: noi.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a reiterat că prin semnarea și ratificarea Acordului de asociere cu UE, Moldova își va pierde suveranitatea, iar consecințele implementării documentului vor fi grave pentru întreaga țara. Mesajul a fost transmis de Voronin în cadrul ședinței extraordinare a Parlamentului, organizate astăzi cu prilejul ratificării Acordului.

Politicianul i-a acuzat pe liderii coaliției pro-europene de trădare de patrie și a subliniat că în urma asocierii la UE, unicul cîștigător va fi Bruxelles-ul, în timp ce milioane de moldoveni vor avea de pierdut.

„Trădarea de astăzi a început încă odată cu lovitura de stat din 7 aprilie 2009. A rămas ultimul pas și Coaliția își va atinge scopul pentru care a fost susținută și finanțată de UE. Fiind ostatici ai Bruxelles-ului, guvernanții noștri au cedat totul. În urma ratificării acestui acord, vom avea un singur învingător – Bruxelles-ul – și milioane de moldoveni învinși”, a declarat Voronin.

Politicianul a mai menționat că economia și securitatea statului vor fi grav afectate de prevederile Acordului de asociere.

Menționăm că la această oră, în Parlament sînt organizate dezbateri pe marginea proiectului privind Acordul de asociere. Anterior, deputații comuniști și cei socialiști au declarat că nu vor vota pentru ratificarea Acordului de asociere, în timp ce reprezentanții Coaliției au dat asigurării că documentul va fi ratificat cu votul majorității parlamentare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?