X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Frații Kliciko pe banii lor au echipat batalionul "Kiev"

30 iun. 2014,, 01:14   Externe
7263 19
Foto: lenta.ru
Vitali și Vladimir Kliciko au alocat aproximativ 270 de mii de dolari pentru achiziționarea de echipamente pentru militarii ucraineni, care au fost trimiși în regiunea Lugansk.

Vitali și Vladimir Kliciko au decis pe banii lor să cumpere tot ce este necesar pentru batalionul "Kiev", care acționează în regiunea Luhansk.

Potrivit lui Vitali Kliciko, care este și primar al capitalei Ucrainei, el a fost abordat de către conducerea batalionului. Militarii i-au povestit că au fost trimiși în zona de luptă, fără echipamentul necesar.

"Militarii au urgent nevoie de veste antiglonț, ghete, camere de termoviziune, binocluri, genunchiere și cotiere, truse de prim-ajutor, antialgice, ochelari de protecție tactici. Bugetul capitalei, desigur, nu are bani. Împreună cu Vladimir am alocat 3 milioane 200 de mii de grivne și astăzi cumpărăm ceea de ce au nevoie militarii", - a declarat Vitali Kliciko.

Pe contul său de Facebook Kliciko a subliniat că prima parte a echipamentelor, pe care el împreună cu fratele le-au cumpărat pe banii lor, va fi transmisă săptămîna viitoare.

Între timp, în estul Ucrainei situția rămîne tensionată. Rebelii au declarat că, în ciuda acordului de încetare a focului, forțele de ordine au tras asupra orașelor Slaveansk și Semenovka.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?