X 
Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

CM-2014: Ce meciuri vezi astăzi

25 iun. 2014,, 17:09   Sport
3993 0
Foto: dcnews.ro
19:00 (Porto Alegre), Nigeria – Argentina (Grupa F)

Argentina este deja calificată cu şase puncte la activ. De cealaltă parte, Nigeria are nevoie de un egal pentru a se califica în optimi, rezultat pe care s-ar putea să-l obţină.

19:00 (Salvador), Bosnia & Herzegovina – Iran (Grupa F)

Pentru Bosnia turneul final a luat sfîrşit încă de la meciul cu Nigeria. Două înfrîngeri pentru bosniaci care vor bifa ultimul duel la acest mondial.

Cele doua echipe s-au mai întîlnit de 3 ori, de fiecare data în meciuri amicale şi de fiecare dată cîştigătoare fiind echipa Iranului.

23:00 (Rio de Janeiro), Ecuador – Franţa (Grupa E)

Franţa este deja calificată, în timp ce Ecuadorul are nevoie de victorie. Franţa a jucat foarte bine la acest mondial şi nu ar trebui să aibă probleme cu sud-americanii. Ecuadorul va trebui sa iasă la joc, atacînd intens, motiv pentru care se vor lăsa descoperiţi, iar francezii vor profita, cu siguranţă, de spaţiile libere şi vor marca goluri.

23:00 (Manaus), Honduras – Elveţia (Grupa E)

O victorie a Elveţiei le asigură europenilor calificarea în optimi, dacă Franţa va cîstiga meciul cu Ecuador, lucru care cred că se va şi întîmpla. Cred ca Elveţia va căuta cele 3 puncte care să-i asigure calificare şi dacă va reuşi sa marcheze va căuta să consolideze scorul. Văd un meci nu prea spectaculos în care nu cred că se vor marca mai mult de două goluri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?