Transnistria stiri: 1439
Preşedintele stiri: 4046

Săptămîna vinurilor moldoveneşti la restaurante din Kiev pentru promovarea brandului "Vinul Moldovei"

25 iun. 2014,, 10:48   Economie
3176 0
Foto: az-ua.com
În perioada 25 iunie – 9 iulie, la restaurante din Kiev, Ucraina va avea loc Săptămîna Vinurilor Moldoveneşti în cadrul programului de promovare a brandului naţional "Wine of Moldova", relatează NOI.md.

Potrivit mass-media ucrainene, în cadrul acestui eveniment, clienţii restaurantelor: „Arbequina”, „Pervak”, „Amber”, „Starîi Roiali” şi „Panorama Club” din Kiev vor primi un pahar gratuit de vin la alegerea din meniu a felului principal de carne sau peşte.

Vinurile prezentate în cadrul Săptămînilor vinurilor moldoveneşti în restaurantele din Kiev sînt branduri comerciale noi, precum şi cele deja bine-cunoscute gurmanzilor ucraineni. Unele vinuri vor fi prezentate pentru prima dată în Ucraina. Oaspeţii restaurantelor vor putea degusta vinuri de la producătorii „F’autor”, „Cricova”, „Albăstrele”, „Basavin&Co”, „Sălcuţa”, „Gitana winery”.

Brandul naţional de vin a fost lansat în 2014, la expoziţia internaţională "ProWein". Noua campanie naţională de promovare a brandului se desfăşoară cu sloganul "Wine of Moldova – O Legendă Vie".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?