X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

În Moldova are loc concursul de business creativ

23 iun. 2014,, 16:39   Economie
3015 0
Foto: ziarulceahlaul.ro
Un concurs de business creativ - "Creative Business Cup", organizat de mişcarea globală Entrepreneurship Week Moldova (GEW), a fost anunţat în Moldova.

Potrivit agenţiei "Infotag", cu referire la organizatorii evenimentului, în Moldova concursul are loc în premieră, cu scopul încurajării antreprenoriatului creativ prin depistarea ideilor inovative şi promovarea acestora peste hotare. La nivel internaţional, businessul creativ contribuie la creşterea economică, depistarea şi aplicarea unor soluţii noi la problemele cu care se confruntă companiile.

Daniela Glodeanu, coordonator de proiect, a spus la lansare că la concurs pot participa conducători şi colaboratori de companii, dar şi persoane fizice: autori de proiecte creative de business în domeniile: designului interior şi al modei, arhitecturii, filmului şi radioului, artei decorative aplicate, al parcurilor de distracţii, gastronomiei, divertismentului, precum şi în alte domenii.

"Afacerile participanţilor trebuie să se afle în Moldova şi să fie creative. Nu există nicio restricţie referitoare la statutul juridic al companiei, cifra de afaceri sau numărul de angajaţi", a menţionat ea.

Doritorii să participe la concurs urmează să completeze documentele şi să le expedieze pe site-ul gewmoldova.org pînă la 15 iulie. După aceasta juriul va selecta semifinaliştii ale căror nume vor fi enunţate pe 17 iulie, iar pe data de 19 iulie aceştia vor participa la training-uri. Pe 26 iulie va avea loc un concurs la care ei îşi vor prezenta proiectele, iar pe 7 august va fi anunţat numele finalistului, care, împreună cu o delegaţie, va reprezenta Republica Moldova la etapa internaţională din Danemarca.

Etapa naţională a concursului are loc în perioada 21 iunie - 7 august, în Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?