Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Igor Dodon: În Parlament trebuie să activeze doar cetățeni ai Moldovei

19 iun. 2014,, 14:45   Politică
5372 43
Foto: noi.md
Deputații din grupul socialiștilor au înregistrat în Parlament un proiect de lege care prevede interzicerea cetățeniei duble pentru deputați și reprezentanții organelor conducerii de stat. În acest sens, socialiștii propun modificarea mai multor acte legislative, transmite NOI.md.

Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat în cadrul unui briefing că socialiștii se angajează ca în lista candidaților la funcția de deputat din partea PSRM să figureze doar cetățeni ai Republicii Moldova.

„Îndemnăm și alte partide să susțină statalitatea Republicii Moldova și să urmeze exemplul socialiștilor. Vom vedea cît de rapid acest proiect de lege va fi inclus în agenda de lucru și vom vedea, care este fața adevărată a comuniștilor și democraților. Menționez că astăzi comuniștii nu au susținut propunerea de a include pe agendă proiectele socialiștilor privind tragerea la răspundere materială a procurorilor și judecătorilor, precum și proiectul de lege cu privire la opoziție”, a spus Dodon.

Anterior deputații socialiști au înaintat o inițiativă legislativă care obliga deputații care dețin mai multe cetățenii să declare public acest lucru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?