X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Grigore Petrenco a cerut explicații de la președintele Parlamentului

19 iun. 2014,, 11:31   Politică
5881 11
Foto: privesc.eu
Expoziția „Fabricat în Basarabia” organizată zilele acestea la Palatul Parlamentului de la București a constituit subiect de dispută între parlamentari, la ședința de astăzi a legislativului. Nemulțumirea a venit din partea deputatului comunist Grigore Petrenco, care s-a arătat indignat de titlul expoziției.

Petrenco a cerut explicații în acest sens de la președintele Parlamentului, Igor Corman. “Ieri a avut loc deschiderea expoziției „Fabricat în Basarabia”. Vreau să vă aduc aminte că denumirea oficială a țării noastre este Republica Moldova. Domnule președinte, m-am adresat la dumneavoastră, deoarece ați semnat dispoziția prin care delegația deputaților a mers în Parlamentul României”, a spus Petrenco.

În replică, Igor Corman a precizat că nu el a fost responsabil de organizarea expoziției cu pricina. „ Eu am semnat doar dispoziția care vizează participarea delegației parlamentarilor noștri la ședința din Parlamentul României. Nu solicitați de la mine răspunsuri la întrebări care nu mă privesc. Eu îmi cer scuze, dar nu este la ordinea de zi”, a spus Corman.

Menționăm că în perioada 18-21 iunie, cele mai importante companii din Republica Moldova își prezintă produsele în cadrul expoziției ”Fabricat în Basarabia”, la Palatul Parlamentului de la București. Expoziția este organizată în cadrul celei de-a patra reuniuni a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană între Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?