X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Alexandr Lukașenko – victima unei farse (VIDEO)

17 iun. 2014,, 02:23   Externe
10458 1
Foto: argumentua.com
Presa din Ucraina a făcut publică înregistrarea presupusei convorbirii telefonice dintre Alexandr Lukașenko și fiul fostului președinte al Ucrainei Viktor Ianukovici.

După cum s-a dovedit ulterior, huliganul, cunoscut pe net sub pseudonimul Vovan222, i-a telefonat președintelui belarus Lukașenko și, dîndu-se drept fiul fostului președinte ucrainean Ianukovici, a cerut azil politic pentru "părintele" său.

Liderul din Belarus a fost de acord să-l primească pe Viktor Ianukovici, menționînd că acesta are rădăcini în Belarus. Prankerul (cel care face farse telefonice), în numele lui Ianukovici Jr. și-a exprimat îngrijorarea că "tatăl" ar putea fi extrădat Ucrainei, la care Alexandr Lukașenko a declarat că Ianukovici Sr. nu a comis nicio crimă, deaceea el nu va permite o răfuială cu ex-președintele.

La finalul convorbirii telefonice liderul belarus a sugerat o metodă alternativă de revenire a lui Viktor Ianukovici. Lukașenko, de asemenea, a cerut să i se transmită fostului lider ucrainean, ca mai puțin să privească TV și să citească ziare. Dacă el va decide să vină în Belarus, să nu se îndoiască – acolo va fi întîmpinat cu căldură.

De notat că serviciul de presă al lui Alexandr Lukașenko a refuzat să comenteze această informație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?