X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4006

Kadîrov a îndemnat Kievul în fiecare dimineață să-și ceară scuze de la Putin (FOTO)

17 iun. 2014,, 02:05   Externe
11447 31
Foto: obozrevatel.com
Autoritățile ucrainene ar trebui să înceapă fiecare zi cu scuze publice adresate președintelui Vladimir Putin. Declarația a fost făcută de liderul cecen Ramzan Kadîrov pe contul său de Instagram.

"Așa-numitul ministru de externe al Ucrainei, Andrei Deșița, la 14 iunie, împreună cu mulțimea care vandaliza ambasada rusă a comis un gest brutal și ofensator la adresa președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Cu toate acestea, el nu a fost demis. Incidentul probează faptul că la Kiev au venit la putere oameni, care nu au nicio idee despre politică, diplomație, etică, principii de respect reciproc între politicieni din diferite țări recunoscute de comunitatea internațională. Oficialii ucraineni nu știu ce înseamnă construcția statală, democrația, cooperarea", - a scris Kadîrov.

"Astfel de declarații obscene nu-și permit nici oficialii din țările beligerante", - afirmă Kadîrov.

"Cred cu tărie că autoritățile acestei țări trebuie să înceapă fiecare dimineață cu scuze publice pentru gestul lor mitocănesc. Deșița a insultat întregul popor rus, întreaga Mare Rusie. Pentru aceasta va trebui să răspundă. Dacă el crede că va scăpa doar cu vorbe goale că ar fi cîntat cu mulțimea și nu va mai face, se înșeală amarnic. profund greșit. Vladimir Putin este liderul nostru național, președintele, comandantul suprem. Și puteți fi siguri, că are cine cere socoteală nu numai pentru ceea ce a fost spus în public la adresa sa, dar și pentru aceea că Deșița nu și-a cerut scuze stînd în genunchi. Dacă Deșița nu s-a priceput să îngenuncheze, i se va da de înțeles! Deșița trebuie să demisioneze imediat! Altă soluție nu există!", - a amenințat Kadîrov pe contul său.

La rîndul său, șeful Comitetului pentru Afaceri Externe a Dumei de Stat a FR, Alexei Pușkov, a regretat faptul că Statele Unite nu l-au condamnat pe Deșița pentru "cîntecul" despre Putin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?