Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

De ziua lucrătorului medical, secţia chirurgie vasculară a spitalului clinic republican a primit o donaţie de la MAIB

16 iun. 2014,, 14:15   Societate
8751 1
Foto: trm.md
Cu ocazia Zilei Lucrătorului Medical şi a Farmacistului care anual este sărbătorită în a treia duminică a lunii iunie, Secţia chirurgie vasculară a IMSP "Spitalul Clinic Republican" a primit o donaţie bănească din partea BC "Moldova Agroindbank" SA.

Potrivit agenţiei "Infotag", cu referire la serviciul de presă al băncii, suma de 45.000 de lei acordată de MAIB urmează a fi utilizată pentru modernizarea bazei tehnico-materiale a secţiei.

Fondată în anul 1977, Secţia chirurgie vasculară a SCR este singura secţie specializată în acest domeniu. În aceasta sunt trataţi pacienţi din toată ţara. Centrul are o importanţă unică pentru sistemul de sănătate din Moldova. Modernizarea bazei materiale a acesteia va facilita în continuare eforturile de combatere de către medicii moldovenii a afecţiunilor vasculare care cunosc o răspândire tot mai mare.

"În contextul în care ţara noastră tinde să se alinieze la rigorile comunităţii europene, trebuie să asigurăm o conformitate şi în privinţa combaterii bolilor vasculare. În acest sens este foarte binevenită asistenţa Moldova Agroindbank, pe care intenţionăm să o utilizăm pentru echiparea şi amenajarea sălii de pansamente, sălii asistentelor medicale, pentru procurarea tehincii de calcul", a menţionat şeful Secţiei chirurgie vasculară, Dumitru Tabac.

"Fiind liderul sistemului bancar din ţară, Moldova Agroindbank este, totodată, foarte bine cunoscut pentru responsabilitatea socială înaltă. Contribuţia făcută pentru Spitalul Clinic Republican este o dovadă în plus că MAIB ştie să valorifice realizările echipei sale în interesul întregii comunităţi", a afirmat preşedintele BC "Moldova Agroindbank" SA, Serghei Cebotari.

Cu ocazia Zilei profesionale a Medicului şi Farmacistului, preşedintele MAIB a adresat tuturor lucrătorilor din domeniu cuvinte de felicitare şi de recunoştinţă pentru abnegaţia de care dau dovadă în activitate şi le-a dorit realizări profesionale, împliniri personale, multă sănătate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?