X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

A fost arestat un martor al jafului casei de schimb valutar

13 iun. 2014,, 11:47   Societate
4458 1
Foto: presalocala.com
Colega casieriței care a fost ucisă duminică a fost reţinută pentru complicitate la omor şi furt. Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de către şeful Procuraturii Sectorului Centru, Nicolae Geru.

Potrivit lui Geru, femeia a fost reţinută chiar în seara comiterii crimei, dar acum i-a fost înaintată învinuirea.

În urma studierii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere s-a stabilit că două femei se îndreptau în oficiul central al casei de schimb valutar. Casierița care avea la ea geanta cu bani a intrat în clădire, iar colega ei a rămas afară. Atunci cînd presupusul atacator a părăsit clădirea femeia l-a privit și l-a lăsat să plece. Totodată, s-a stabilit că colega casieriței ucise nu a apelat la poliție imediat.

Amintim că duminica trecută a fost atacată și jefuită casierița unei case de schimb valutar din Chișinău. Femeia transporta banii de la o casă de schimb la oficiul central al firmei. Potrivit datelor poliției, în geantă se aflau 20 de mii de euro, 15 mii de dolari SUA și 135 de mii de lei. Criminalul a atacat femeia, în vîrstă de 43 de ani, lîngă punctul de schimb valutar, aplicîndu-i cîteva lovituri cu un obiect ascuțit, în urma cărora casierița a murit pe loc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?