Eurovision stiri: 511
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

În timpul vizitei în Franța PUTIN ESTE AMENINȚAT DE "REȚINERE FORȚATĂ" – expert

5 iun. 2014,, 03:06   Externe
38152 28
Foto: mn.ru
Președintele grupului de lucru privind cooperarea internațională și diplomația publică în Camera Publică a Federației Ruse, analistul politic Serghei Markov, prezice că președintele rus, Vladimir Putin, este amenințat în Franța, pe 5-6 iunie, de o "reținere forțată".

Markov a scris despre aceasta pe contul său de pe Facebook.

"Vladimir Putin intenționează să meargă pentru a sărbători 70 de ani de la debarcarea aliaților în Franța. Dar cred că nu trebuie să meargă el acolo, pentru că, judecînd după obrăznicia acțiunilor NATO în Ucraina, există amenințarea unei rețineri forțate a președintelui Rusiei", - a scris Markov.

Ziarul german Bild a informat că, în spatele cortinei, liderii mondiali "discută intens" cu privire la modul în care în cadrul protocolului vizitei în Franța pe 6 iunie, "să exprime protestul împotriva anexării Crimeei și acțiunilor Rusiei în Ucraina". Potrivit publicației, Barack Obama, Regina Elisabeta a II și alți lideri occidentali au dat de înțeles că nu vor să stea alături de președintele rus Vladimir Putin pe podiumul pentru oaspeți sau să fie alături de el pe fotografia generală. Sarcina deloc simplă - alături de cine va sta Putin o va soluționa Franța, în calitate de gazdă a evenimentului.

Anterior s-a anunțat că Putin se va întîlni cu președintele francez Francois Hollande la Paris, pe 5 iunie. A doua zi , Putin va participa la festivitățile care vor marca 70 de ani de la debarcarea aliaților coaliției antihitleriste în Normandia. Evenimentele festive programate pentru 6 iunie, vor fi vizitate, de asemenea, de liderii mai multor state occidentale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?