X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Sondaj: ce spun oamenii despre noile reguli antifumat (VIDEO)

2 iun. 2014,, 18:10   Societate
5238 0
Foto: noi.md
Fumatul în apropierea terenurilor de joacă pentru copii va fi interzis. În acest sens, Ministerul Sănătății a început deja instalarea panourilor informative în parcurile publice din capitală. Inițiativa face parte din setul de măsuri antifumat aprobate de Guvern, cu scopul de a diminua acest viciu în rîndul cetățenilor.

Intervievați de NOI.md, mai mulți locuitori ai capitalei au apreciat pozitiv inițiativa Guvernului. Mai mult, în opinia lor, măsurile antifumat sînt adoptate cu întîrziere de către guvernanți. De introducerea noilor reguli nu s-au arătat deranjați nici chiar unii fumători, care au precizat că interzicerea fumatului în locurile publice închise și în apropierea copiilor este o practică normală într-un stat european.

Precizăm că în decembrie anul trecut, Guvernul a aprobat un proiect de lege care interzice fumatul în spaţiile publice închise şi semiînchise, la locul de muncă şi în transportul public şi introduce sancţiuni atît pentru gestionarii spaţiilor în care este interzis fumatul, cît şi pentru fumători.

Proiectul urmează să fie supus dezbaterilor în parlament în această sesiune legislativă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?