X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

La un miting în Donețk, sute de manifestanți au călcat în picioare 'bomboanele însîngerate' ale lui Poroșenko (VIDEO)

2 iun. 2014,, 16:30   Externe
8500 4
Foto: bm.img.com.ua
Mai multe sute de manifestanți (400, potrivit unor surse) au călcat în picioare 'bomboanele însîngerate', produse de fabrica Roshen a lui Petro Poroșenko, noul președinte ales al Ucrainei. Aceasta s-a întîmplat la un miting organizat duminică în Donețk în semn de protest față de continuarea operațiunii speciale a Kievului în sud-estul țării, după cum a relatat agenția de presă ITAR-TASS.

Cutii și pungi cu bomboane sustrase din hypermarketul Metro, care a fost vandalizat și jefuit săptămîna trecută de către combatanți ai așa-numitei 'Republici Populare Donețk', precum și de 'unii dintre localnici' au fost aduse în piața centrală (Lenin) din Donețk pentru ca dulciurile să fie împărțite copiilor, așa cum a relatat și Washington Post.

Dar cînd manifestanții au remarcat numele producătorului, le-au împrăștiat pe jos și le-au călcat în picioare, spunînd că 'nu au nevoie de bomboanele însîngerate' ale lui Poroșenko, proprietar al unui prosper grup care produce dulciuri Roshen, supranumit și 'regele ciocolatei'.

Femei și copii au agitat pancarte pe care se putea citi 'Salvați copiii Donbasului!', 'Nu — armatei ucrainene!' sau 'Vrem pace!'.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?