Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Alegerea directorului GRT, eșuată şi la a treia încercare

30 mai. 2014,, 13:19   Societate
4846 0
Foto: gagauzinfo.md
Nici din cea de-a treia încercare nu s-a reuşit alegerea directorului postului public de televiziune al Găgăuziei GRT. Părerile membrilor Consiliului de observatori s-au divizat din nou, astfel încît nici un candidat nu a reușit să întrunească numărul necesar de voturi, informează NOI.md cu trimitere la portalul de știri Gagauzinfo.md.

La şedinţa ordinară a Consiliului de observatori din această dimineaţă au venit doar șase dintre cei nouă membri ai structurii: şefa acestuia, Ecaterina Terzi-Bîrlădean, care a demisionat anterior pentru a putea concura pentru postul de director al GRT, ceilalţi doi nu s-au prezentat din motive încă necunoscute.

Conform legislaţiei actuale, candidatul la această funcţie poate fi aprobat prin votul a două treimi din numărul membrilor Adunării Populare. Nici un candidat nu a acumulat cele șase voturi necesare.

Amintim că primele două încercări de a alege directorul postului public de televiziune al Găgăuziei au fost întreprinse în lunile septembrie și decembrie 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?