Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Natalia Gherman a discutat cu omologul său portughez chestiuni de pe agenda bilaterală

30 mai. 2014,, 11:29   Societate
3981 0
Foto: mfa.gov.md
Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, a efectuat în perioada 28-29 mai 2014 o vizită în Portugalia, la invitaţia ministrului de externe al acestei țări, Rui Machete. Discuţiile cu ministrul portughez au cuprins mai multe subiecte de interes comun, atît în plan bilateral, cît şi multilateral.

Şefa diplomaţiei de la Chişinău a adus mulţumiri din partea autorităţilor moldoveneşti pentru sprijinul concret şi constant acordat de către Portugalia ţării noastre pe parcursul ultimilor ani. La rîndul său, ministrul Rui Machete a menţionat că semnarea Acordului de asociere va constitui o apreciere clară a acestor eforturi din partea UE, precum şi un semnal că Bruxelles-ul va sprijini în continuare demersurile europene ale ţării noastre. Rui Machete a mai accentuat că Portugalia sprijină univoc suveranitatea şi integritatea teritorială a Republicii Moldova.

La finalul întrevederii, cei doi miniştri au semnat Acordul dintre Republica Moldova şi Republica Portugheză privind transporturile internaţionale rutiere de pasageri şi de mărfuri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?