Transnistria stiri: 1396
Preşedintele stiri: 4041

Directorul companiei „Neo Mansarde”: Primăria este vinovată de toate! (VIDEO)

26 mai. 2014,, 13:43   Societate
8615 3
Foto: noi.md
Noul director al companiei „Neo Mansarde”, Aliona Gasanova, acuză autoritățile locale de blocarea construcției cîtorva mansarde. În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, Gasanova a declarat că Primăria Chișinău a arestat imobilul și conturile bancare ale companiei și a anulat autorizația pentru construcție. Astfel, compania nu poate încheia construcția mansardelor. Gasanova a menționat că pînă la luarea acestei decizii, pe 19 mai curent, compania investise deja în blocurile unde urmau să fie construite mansardele. „Banii primiți de la oameni au fost investiți în schimbarea ferestrelor, fațadei, pentru canalizare și documentația necesară”, a menționat directoarea companiei de construcție. Astfel, circa 100 de familii au rămas fără bani și fără apartamente.

Totodată, oamenii care au investit bani pentru construcția mansardelor consideră că directoarea companiei face în această excrocherie „țap ispășitor” din Primărie. În situația creată Gasanova îi acuză și pe cei care nu au achitat întreaga sumă pentru construcția mansardelor. Potrivit ei, suma datoriilor pe contractele semnate atinge aproape 100 de mii de euro.

Gasanova a subliniat că ridicarea mansardelor este un proiect municipal, iar fără susținerea din partea autorităților locale problema nu poate fi soluționată.

Mansardele urmau să fie date în exploatare la începutul anului 2013. Cumpărătorii afirmă că au achitat parțial suma necesară, iar unii chiar integral, însă atunci cînd mansardele urmau să fie date în exploatare, au aflat că firma a fost vîndută unui alt proprietar.

În prezent, Primăria a anulat 33 de autorizații pentru construcția mansardelor, iar în cinci cazuri construcția a fost sistată.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?