X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Lupu despre plecarea lui Tkaciuk din Parlament: Mai bine rămînea

26 mai. 2014,, 13:35   Politică
6122 4
Foto: noi.md
„Ar fi bine ca Tkaciuk să rămînă în PCRM, să mai facă revoluții de catifea, ca cea de la sfîrșitul anului trecut, și să-și continue influența nocivă asupra lui Voronin – asta ar diminua considerabil scorul PCRM-ului în alegeri”, a declarat președintele Partidului Democrat, Marian Lupu, pentru tribuna.md.

Lupu este mulțumit de plecarea lui Tkaciuk din Parlament, deoarece „activitatea lui ca deputat s-a limitat doar la a crea tensiuni în plen”.

Liderul democraților mai crede că președintele PCRM, Vladimir Voronin, a făcut declarații proeuropene, pentru că „s-a supărat pe Rusia și încearcă să le arate celor care l-au criticat că el poate schimba direcția, dacă se supără”.

„Este un șantaj pe care Voronin îl face la adresa Rusiei. Voronin tot timpul a știut că Uniunea Vamala nu există. Cu toate acestea, a promovat-o intens în rîndul electoratului. El știe la fel de bine care sînt avantajele relației cu UE, doar singur spunea asta în urma cu cîțiva ani. Eu cred că știe în continuare cît e de importantă relația noastră cu Rusia, dar vrea acum să-i pedepsească puțin pe ruși, pentru că au transmis mesaje critice la adresa lui și a PCRM-ului”, a menționat Lupu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?