X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Pentru o nouă revoluție Timoșenko este gata să cheltuie milioane: investigație (VIDEO)

25 mai. 2014,, 16:20   Externe
10190 3
Foto: hvylya.org
În urmă cu trei luni, Iulia Timoșenko îndemna cetățenii Ucrainei să înceteze dezordinile și să treacă la un dialog constructiv. Pe zi ce trecea, tonalitatea fostei deținute se schimba, retorică devenea mai dură, răsunau chiar apeluri la eliminarea fizică a rușilor. Și toate acestea, adică, pentru binele țării sale.

În cele din urmă, la o conferință de presă în Nikolaev, Timosenko a rostit cuvintele care au explicat ceea ce de fapt își dorea Lady Iu. Încă cu cinci minute înainte de conferința de presă, nimeni nu se aștepta că candidatul la președinție va spune ceea ce îi va pune serios pe gînduri chiar și pe susținătorii săi.

Iulia Timoșenko, candidatul la președinția Ucrainei a declarat: "Nu mai vreau să fiu responsabilă pentru eșecul revoluției. Dacă țara va alege un alt președinte, iar astăzi eu am doar un singur concurent, cred că va trebui să trecem la a treia rundă a revoluției. Pentru că eu nu văd acolo nicio șansă pentru schimbare".

Potrivit sondajelor de opinie, ratingul lui Timoșenko cedează semnificativ ratingului rivalului ei în alegeri, Petro Poroșenko. Lady Iu, cu siguranță, știe despre asta, dar încearcă să-și păstreze imaginea. Rezultatele vor fi trucate, alegerile vor fi fraudate – strigă Timoșenko de la fiecare tribună. Ea înțelege că o a doua șansă de a-și învinge dușmanii nu va avea.

În Ucraina nimeni nu se îndoiește: să organizeze un al treilea Maidan, să înece Kievul în sînge – este în puterea ei. Pentru aceasta este nevoie de o singură condiție – fonduri nelimitate. Toți, însă știu că de bunăstarea materială Timoșenko nu s-a plîns niciodată. Mai mult decît atît, stabilizarea situației din Ucraina este extrem de dezavantajoasă și pentru partenerii lui Timoșenko din Occident. Investitorii străini sînt gata să investească în visele Lady Iu despre a treia revoluție milioane de dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?