Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Peste 50 de mii de persoane au participat la Hramul orașului Fălești! (FOTO) ©

23 mai. 2014,, 14:45   Societate
6265 0
Foto : noi.md
Peste 50 de mii de persoane din mai multe raioane ale țării au participat la Hramul Orașului Fălești organizat de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Cei prezenți la eveniment au avut parte de un concert grandios în cadrul căruia, în afară de vedetele autohtone, au evoluat Sofia Rotaru și Dmitrii Malikov. Show-ul s-a încheiat cu focuri de artificii fără precedent în Republica Moldova.

Liderul Partidului Nostru a dat dovadă de multă generozitate, cheltuind sume considerabile pentru caritate. Astfel, acesta i-a premiat cu câte 2000 de lei pe toți cei 57 de copii care au participat la campionatul Moldovei de Kick Boxing organizat în aceeași zi în Fălești.

Totodată, Usatîi a anunțat că va instala 5 terenuri de joacă în orașul natal, dar și despre faptul că 200 de mii de lei au fost distribuiți familiilor social-vulnerabile din Fălești.

De Hramul Orașului a fost iaugurată și o sala sportivă nouă în incinta Liceul Teoretic "Alexandr Puşkin" din oraș, care a fost amenajată cu sprijinul financiar a lui Renato Usatîi.

Un moment aparte al Hramului a fost omagiul adus celor 3 veterani al celui de-al Doilea Război Mondial, pentru care a răsunat piesa «День Победы». Renato Usatîi le-a înmânat și câte un plic cu câte 4000 de lei fiecăruia dintre ei.

După ce a declarat anterior că cea mai bună metodă de a obține specialiști în staff este creșterea și educarea acestora, Usatîi a anunțat că va achita contractele de studii universitare pentru 15 studenți din Fălești care vor să facă o facultate, dar nu au posibilitate financiară.

La finalul concertului, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a invitat toți doritorii să participe la concertul lui Stas Mihailov, care va avea loc la data de 4 iunie în orașul Bălți.

Potrivit lui Usatîi, majoritatea cetățenilor Republicii Moldova nu-și pot permite să achite costul biletelor pentru merge la un concert de-al cunoscutului interpret, de aceea a decis să le facă un cadou fanilor lui Mihailov. Usatîi a mai declarat că surprizele nu se vor termina aici.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?