X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Declarațiile lui Filat în fața diplomaților NATO

21 mai. 2014,, 12:49   Politică
8714 27
Foto: facebook.com
Autoritățile Republicii Moldova vor insista asupra dreptului suveran al țării de a înainta pe calea aleasă, cea de integrare europeană. Cu această declarație a ieșit liderul PLDM, Vlad Filat, în faţa a peste o sută de diplomaţi, oficiali din Guvernul şi Congresul SUA, lideri ai ONG-urilor şi organizaţiilor internaţionale, la Consiliul Nord-Atlantic.

Liberal-democratul a ținut un discurs intitulat "Building Momentum Moldova", în cadrul căruia a vorbit despre viitorul european al Republicii Moldova și dreptul suveran al țării.

"Republica Moldova este o ţară mică, dar valorile pe care le împărtăşim şi pentru care luptăm sînt imense: libertate, democraţie, demnitate, suveranitate şi pace. Republica Moldova îşi doreşte un viitor marcat de aceste principii, adică un viitor european, şi vom insista pe dreptul nostru suveran de a înainta pe calea aleasă, cea de integrare europeană", a menţionat Filat.

Amintim că liderul PLDM efectuează o vizită de lucru în Statele Unite. Acesta a precizat anterior că optează pentru stabilirea unui parteneriat strategic între Moldova și SUA.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?