X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Un OZN a supus tirului talibanii afgani (VIDEO)

18 mai. 2014,, 13:04   Externe
11012 6
Foto: topwar.ru
Un video publicat pe YouTube a fixat cum un OZN de formă triunghiulară supune unui tir cu rachete o bază a talibanilor din Afganistan.

Un incident ciudat a avut loc în orașul Asadabad în estul țării. În cîteva zile înregistrarea a fost vizualizată de peste 1,6 milioane ori, dar cu toate acestea, nimeni nu a înțeles ce se întîmplă, relatează Mirror.

Pe înregistrare se vede cum o aeronavă de formă neobișnuită supune unui tir cu rachete un teren. Se aude o explozie teribilă, după care "farfuria" dispare într- un nor de fum și praf. Dacă e să dăm crezare inscripției, care apare pe ecran la începutul filmulețului, acesta a fost filmat în luna martie a acestui an de angajații americani ai NATO.

După ce se împrăștie norii de praf, devine clar faptul că "farfuria zburătoare" nu a dispărut, ci continuă să se afle în aer. Camera a fixat un obiect triunghiular care se rotește. Unii comentatori pe YouTube glumesc că armata SUA a atins deja un nivel de influență atît de înalt, încît a intrat în cîrdășie cu extratereștrii.

Alții cred că aparatul zburător care a bombardat baza talibanilor nu este un OZN, ci cea mai nouă dronă. Careva califică filmulețul drept o făcătură. Armata SUA nu comenteaza acest videoclip.

Acesta nu este primul caz de apariție a OZN-urilor, despre care a scris mass-media în ultima vreme. Astfel, recent un aparat zburător ciudat a fost surprins pe cer deasupra Londrei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?