X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

A devenit milionară după ce a înșelat mai multe persoane

16 mai. 2014,, 15:26   Societate
3704 0
Foto: procuratura.md
Directoarea unei firme specializate în afaceri imobiliare a fost condamnată la 14 ani de închisoare, după ce a dobîndit ilegal de la zece persoane sume impunătoare de bani.

Astfel, în perioada anilor 2007-2010 femeia a vîndut cîteva loturi de pămînt pentru construcţii, care însă aveau doar destinaţie agricolă. În aceeaşi perioada, escroaca a vîndut cîteva apartamente care de fapt nu-i aparţineau.

Victimele au rămas prejudiciate după ce i-au dat inculpatei bani pentru a fi investiţi în afaceri imobiliare, sumele însă au fost cheltuite de escroacă după bunul ei plac. Prejudiciul cauzat victimelor se ridică la peste 5 milioane de lei.

Pentru comiterea escrocheriei în proporţii deosebit de mari, inculpata a fost condamnată la 14 ani de detenţie cu privarea de dreptul de a ocupa funcţii de conducere şi de administrare cu bunuri materiale şi mijloace băneşti pe un termen de 5 ani. Prin aceeaşi sentinţă, inculpata a fost obligată să le restituie părţilor vătămate suma integrală a prejudiciilor materiale cauzate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?