X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Nunta „exotică” a lui Boris Coval: cu ce vor surprinde mirele şi mireasa? (FOTO)

14 mai. 2014,, 12:00   Showbiz
10796 0
Foto: facebook.com
La 22 iunie va spune adio celibatului unul dintre cei mai rîvniţi burlaci ai showbizului autohton ‒ Boris Coval. El și iubita sa, Nelly Bragari, sînt în toiul pregătirii evenimentului festiv, care promite să surprindă nu numai prin grandoare, ci şi prin abordare originală și creativă.

„Am văzut în viața mea un milion de nunţi, a mărturisit Boris Coval, intervievat de NOI.md. ‒ Şi nu cred că pot fi surprins cu lux sau glamour. Am decis împreună cu Nelly că ceremonia noastră va avea loc într-un format neobișnuit, toţi invitaţii se vor simţi în largul lor, dar mai ales liberi. Este vorba despre o petrecere hawaiană, în preajma apei. Eu, în calitatea mea de mire, voi purta pantaloni scurți, mireasa va fi îmbrăcată cu un top și o fustă. Codul vestimentar pentru toți invitaţii va fi unul mai mult decît democratic. Planificăm o nuntă absolut modernă, tinerească. Dintre adulți, la nuntă vor fi prezenţi doar părinții noștri. Ne vom aduna într-o companie restrînsă, doar 100 de oameni, cei mai apropiaţi prieteni și colegi. Ne dorim să ţină minte toţi nunta noastră!”, a spus Coval.

Nunta lui Boris și Nelly va avea loc exact la un an distanţă, după cererea în căsătorie, pe care cîntăreţul i-a făcut-o iubitei în timpul vacanței petrecute împreună în Turcia.

Pentru Boris Coval aceasta este deja a doua căsătorie oficială.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?