X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

KADÎROV le-a luat APĂRAREA rușilor din Ucraina

10 mai. 2014,, 00:20   Externe
7614 5
Foto : polit.ru
Liderul cecen Ramzan Kadîrov este indignat de persecutarea cetățenilor ruși în Ucraina și a exprimat încrederea că Moscova nu va permite politicienilor occidentali să învrăjbească
între ele popoarele frățești ale Rusiei și Ucrainei , transmite "Interfax".

" În Ucraina, la instigarea Occidentului a început un adevărat război civil. Protejații americani care se numesc lideri ai Ucrainei cu ajutorul fasciștilor din "Sectorul de dreapta " au început o operațiune de reprimare împotriva vorbitorilor de limbă rusă din sud-estul țării. Oamenii mor în Odesa, Slaveansk și în alte orașe și localități‚ din această parte a Ucrainei ", - a subliniat Kadîrov.

Președintele cecen a declarat că Rusia nu intenționează să-și extindă teritoriul. Kadîrov, de asemenea, a declarat că populația din Republica Cecenă sprijină pe deplin politica Kremlinului în ceea ce privește autoritățile de la Kiev.

Kadîrov a anunțat în ajun despre dorința orașului Groznîi de a se infrăți cu orașul Slaveansk din regiunea Donețk și a scris în Instagram despre zeci de mii de voluntari ceceni care doresc să ajute cetățenii din sud-estul Ucrainei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?