Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Formaţia „Lume” a prezentat videoclipul la piesa „Moldovenii care plîng” (VIDEO)

7 mai. 2014,, 14:40   Showbiz
11231 1
Foto: noi.md
Formaţia „Lume” a lansat astăzi un nou videoclip – la cîntecul patriotic „Moldovenii care plîng”. Acest cîntec este despre amărăciunea despărțirii de cei apropiaţi, nevoiţi să părăsească Republica Moldova în căutarea unei vieți mai bune. Piesa este interpretată în limbile rusă și moldovenească.

"Am dorit să ne adresăm cu un apel ca oamenii noștri să nu plîngă, să fie fericiți, sănătoși, iar cei dragi să le fie alături, pentru că nouă personal ne este greu atunci cînd rudele noastre pleacă și noi rămînem singuri aici. Pentru noi acesta este un subiect sensibil", a menţionat solista Irina Tarasiuc.

Clipul a fost filmat în colaborare cu „Spoiala Brothers”. La filmări a participat Ansamblul de dansuri „Maximum” din Bălţi, copii de la liceul „Natalia Gheorghiu”, rudele soliștilor, printre care bunica Irinei. În videoclip au fost folosite motive etnice, dar toată acțiunea se desfăşoară în studio. Potrivit soliștilor grupului, clipul a fost filmat în stil minimalist, pentru a scoate în evidenţă emoțiile și mesajul semantic. Potrivit clipmakerilor, filmarea oamenilor simpli în clip a permis transmiterea sincerităţii și profunzimii emoțiilor.

Bugetul videoclipului a constituit peste 6000 de euro. Precum au precizat soliștii, ideea proiectului are un caracter social și apolitic. Potrivit acestora, grupul preconizează să organizeze şi alte proiecte sociale. Toamna băieţii intenţionează să evolueze la școli cu concerte dedicate siguranței rutiere.



0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?