Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Actrița Tatiana Samoilova s-a stins din viață a doua zi după jubileul său

5 mai. 2014,, 10:24   Showbiz
6809 1
Foto : peremeny.ru
Încă ieri toţi admiratorii actriței Tatiana Samoilova au sărbătorit aniversarea ei de 80 de ani, iar astăzi a venit vestea tristă despre stingerea din viață a artistei poporului a URSS.

"Tatiana Evghenievna a murit azi noapte la spital. Ceremonia de rămas bun va avea loc la Casa de Cinema, data şi ora se precizează", a relatat ITAR-TASS.

Tatiana Samoilova trăia singură, fiul actriței locuiește în Statele Unite. Toate cheltuielile de înmormîntare vor fi acoperite de Uniunea Cineaștilor.

Cu cîteva zile înainte de aniversare, Tatiana Samoilova a fost internată în spital din cauza tensiunii arteriale ridicate, apoi a fost transferată la secția de terapie intensivă. Se preconiza că ea își va sărbători aniversarea pe data de 6 mai la Casa de Cinema din Moscova.

Tatiana Samoilova s-a născut în 1934 la Leningrad. Filmul "Zboară cocorii" al regizorului Mihail Kalatozov, după piesa lui Viktor Rozov "Veșnic vii", i-a adus faima mondială. Pentru rolul Veronicăi, actrița a cîștigat ”Palmierul de Aur” al Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Printre cele mai renumite filme în care a jucat Tatiana Samoilova se poate numi "Anna Karenina", "Scrisoare neexpediată", "Leon Garros îşi caută prietenul", "Eu sînt Cuba", "Ei merg spre răsărit”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?