X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Cupa Moldovei GIANT gata de start (FOTO,VIDEO)

3 mai. 2014,, 15:00   Sport
4813 0
Foto: facebook.com
GIANT va oragniza pentru a patra oară consecutiv Cupa Republicii Moldova la Mountain Bike (MTB), competiţie care adună la start un număr record de participanţi, amatori ai acestei discipline.

Startul competiţiei se va da duminică, 4 mai, ora 9 00, în parcul din sectorul Râşcani a capitalei, eveniment la care sunt aşteptaţi circa 200 de biciclişti.

Cupa Moldovei GIANT este un eveniment anual care include patru etape.

Competiţiile desfăşurate în decursul sezonului sunt susţinute de “Lapmol” si “Daac Velo Sport” Printre coorganizatori este şi Federaţiei de Ciclism din RM.

Cupa Moldovei GIANT este organizată pentru bicilişti de toate vârstele care pot participa în mai multe categorii.

Categoria copii:

La start se admit participanţii pe biciclete cu roţile de 26, 28, 29 inci.

Copii pot participa pe orice tip de bicilete cu frînă lucrătoare pe ambele roţi şi setate pentru a participa în competiţii XC. Organizatorii au dreptul de a nu permite participarea pe bicicletă, a căreia starea tehnică nu corespunde normelor.Casca protectoare este obligatorie. Permiterea la participarea în competiţii la toate etapele se face numai după prezentarea chitanţei de plată şi numai cu numărul primit de la organizatori.

Fiecare ciclist este responsabil pentru starea sa de sănătate, corectitudinea acţiunelor sale pe durata competiţiei este stipulat în documentul semnat la primirea numărului.

Persoanele ce nu au atins majoratul pot participa la competiţii numai cu permisul în scris a părinţilor sau a antrenorului.

Categoria Women – sunt admise toate doamnele şi domnişoarele.

Categoria bărbaţi “beginers” (pentru începători) şi “elita” pentru cei care practică cilcismul la modul serios. Deesemean sunt incluse două categorii pentru veteran +35 ani şi + 45 de ani.

Pentru categoriile women şi bărbaţi participanţii vor plăti o taxă de participare de 100 lei.

Scopul proiectului este de a promova modul sănătos de viaţă şi deplasarea în zonele urbane pe biciclete.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?