Eurovision stiri: 523
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4012

Mocanu: Regimul fără vize îi costă mult pe cetățenii moldoveni (VIDEO)

29 apr. 2014,, 12:40   Societate
20051 23
Foto: noi.md
„Nu avem motive să ne bucurăm de regimul fără vize cu Uniunea Europeană, deoarece prețul pe care îl plătesc pentru aceasta cetățenii de rînd este foarte mare”. De această părere este liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu.

Politicianul a declarat în cadrul unei conferințe de presă că introducerea regimului fără vize este un pas important pentru Republica Moldova, însă foarte periculos pentru cetățenii ei, care continuă să fie „ostaticii unei guvernări mafiote”.

„În prezent Republica Moldova seamănă tot mai mult cu un avion deturnat de teroriști. Țara este ostatică a unei grupări mafiote, care, acoperindu-se cu viitorul nostru european, fură la scară largă. În timp ce SUA și UE și-au concentrat eforturile asupra parcursului european al Moldovei, iar Iurie Leancă se comportă ca un ambasador al Republicii Moldova peste hotare și nu se ocupă de afacerile interne ale țării, Procuratura Generală continuă să fabrice dosare penale și să acopere mafia – pe Filat și Plahotniuc, care continuă să fure. Continuă furtul „Băncii de Economii”, importul Moldovei la fel este controlat de deputații Parlamentului. Agenții economici care se ocupă de import și export achită 30% celor care „soluționează” problemele la Ministerul Finanțelor”, a declarat Mocanu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?