X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

La Chişinău au sosit leii, care s-au filmat în filmul „Gladiatorul” cu Russell Krowe

28 apr. 2014,, 11:00   Showbiz
8729 3
Foto: cinemaemcena.com.br
Pe arena Cirului din Chişinău vor evolua artiştii pufoşi, vestiţi în întreg Holywood-ul. Este vorba de leii albi şi tigri a dresoarei-iluzioniste cu renume mondial, Eva Julia Christie. Anume discipolilor ei le-a revenit onoarea de a se filma în istoricul blockbuster „Gladiatorul”, cu Russell Krowe. Un show comun mixt cu legendara uluzionistă a dorit să organizeze şi „regele muzicii pop” Michael Jackson, însă evenimentele tragice nu au permis acest lucru.

„Eva Julia Christie a fost în turneu în Odessa, - a relatat pentru NOI.md directorul circului din Chişinău Andrei Locoman. - Cînd am aflat că o asemenea personalitate legendară evoluează atît de aproape, am plecat în Ucraina şi i-am povestit istoria circului nostru, despre pregătirea unei reprezentaţii, pe care oamenii o aşteaptă de 10 ani. Ea a acceptat să vină şi să să dea culoare reprezentaţiei cu numerele sale”.

Iluzionista spaniolă împreună cu asistenţii ei excentrici îi face pe jucătorii ei să dispară sub pelerină chiar sub ochii spectatorilor, iar pe leul alb şi tigrul alb – să apară ca din senin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?