X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

SUZUKI a prezentat conceptul ALIVIO

24 apr. 2014,, 17:09   Ştiri Auto
6674 0
Foto: suzuki
Debutulmondial al sedanului conceptual de clasaC Suzuki ALIVIO, șidebutulchinez alSUV-conceptuluiSuzukiiV-4 s-au produs la salonul auto din Bejing, dechis la 20 aprilie.
ALIVIOversiuneapre-producție a viitorului sedan de clasa C. Suzuki dezvoltăideilerealizare de conceptulAuthentics, prezentatînaprilie, trecut. CaroseriaalungităALIVIO , cu liniicaracteristice, are un aspect nobilșisportivînacelașitimp. Sedanul a primitmotorulperfecționat 1,6 litri, pebenzină, și cutie automatăîn 6 trepte, care asigurpă un consummaieconom al combustibilului. Înserie, noulautomobilvafiprodusdejaînanulcurent. Principalapiață de desfacerepentruSuzuki ALIVIOvafi China, undesedanurile de clasa C suntfoarteîntrebate.
Tot la salonul din Bejing a avutlocpremieracrossoverului compact de pesegmentul B – Suzuki iV-4. GrațiesistemuluiinteligentAllGrip4WDmodelul are caracteristici de terenmaibune. AspectuliV-4îmbinătrăsăturilecrossoverului Suzuki șidetaliifuturistice, cum arfigrilajuliluminat al radiatorului. Producereaînserie a conceptuluivaîncepeîn a. 2015 .
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?