Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

"Statele Unite au pierdut viitorul" - profesor rus

24 apr. 2014,, 10:14   Externe
6845 6
Foto: regnum.ru
Matematicianul rus, profesorul Gh. Malinețki, este sigur de faptul că SUA doresc să destabilizeze situația din Ucraina și în zona limitrofă și în acest scop în Marea Neagră a intrat fregata Marinei SUA, transmite REGNUM.

"Aceste acțiuni sînt legate de faptul că SUA au pierdut viitorul: sistemul financiar mondial instabil, care se bazează pe dolar, americanii nu pot atinge obiectivele lor în Siria și în alte regiuni ale lumii. Deaceea ei urmează o politică de export a instabilității. Mai exact, ei vor să exporte instabilitatea la frontierele Rusiei", - a explicat Malinețki.

Avînd în vedere situația actuală, avînd în vedere potențialul Rusiei, el consideră că răspunsul la astfel de acțiuni ar trebui să fie mai mult decît calm. "Acum se întîmplă lucruri foarte important în spațiul informațional, astfel încît, în opinia mea, nu trebuie să ne concentrăm pe tancuri, tunuri, nave, ci să explicăm poziția Rusiei clară, de principiu Europei, poporului american –cred că guvernul Statelor Unite se acționează contrar intereselor sale - și tuturor prietenilor Rusiei" , - a conchis expertul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?