X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Putin: "RESETAREA" relațiilor cu Statele Unite S-A ÎNCHEIAT după Libia

18 apr. 2014,, 13:35   Externe
5575 4
Foto: presalocala.com
Vladimir Putin în cadrul sesiunii de întrebări şi răspunsuri "Linia directă" a declarat că relațiile dintre Moscova și Washington au început să se deterioreze nu din cauza anexării Crimeei, ci mult mai devreme – după evenimentele din Libia.

"Acest lucru (resetarea) nu s-a încheiat din cauza Crimeei < ... > Resetarea s-a încheiat după Libia. Acolo a fost ucis Gaddafi, țara s-a prăbușit", - a spus Putin.

El a subliniat că Rusia este interesată de restabilirea relațiilor cu Statele Unite, dar "în mare măsură a fost pierdută încrederea".

"Noi credem că nu este vina noastră. Deoarece abordările cu standarde duble întotdeauna ne dezamăgesc. SUA le este permis să acționeze așa în Iugoslavia, Irak, Afganistan, Libia, iar Rusia este imposibil să-și apere interesele", - a spus Putin.

"Totul se desfășoară invers, nu există nicio logică în această poziție. Cetățenii de rînd văd această falsitate. Pentru a spori încrederea, trebuie luate în considerare interesele reciproce, trebuie vorbită aceeași limbă, curățată politica internațională de standarde duble și minciuni. Sper că acest lucru va fi posibil. Și Rusia va depune eforturi pentru aceasta", - a concluzionat președintele rus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?