X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Ex-președinte despre neajunsurile lui Nicolae Timofti

18 apr. 2014,, 11:27   Politică
5656 3
Foto: tribuna.md
Primul președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, susține că dintre toți foștii șefi de stat ține cel mai mult legătura cu Petru Lucinschi. În cadrul unui interviu acordat pentru unimedia.md, ex-președintele Snegur și-a exprimat regretul în legătură cu faptul că actualul președinte Timofti nu solicită atît de des sfatul foștilor demnitari de stat în probleme de importanță națională.

„Cu Petru Lucinschi comunicăm mai des și sîntem la dispoziția lui Timofti ori de cîte ori ne convoacă la Președinție, dar nu prea ne convoacă. De cîteva ori ne-a cerut sfaturi. Totuși, în Moldova instituția foștilor președinți și foștilor deputați activează slab de tot”, a remarcat Snegur.

Întrebat cum apreciază activitatea președintelui Nicolae Timofti, fostul oficial a precizat că acesta are și anumite neajunsuri. În acest sens, Snegur îl sfătuiește pe Timofti să interacționeze mai mult cu oamenii de rînd.

„Ceea ce-i lipsește, în viziunea mea, ține de organizarea mai multor întîlniri cu poporul. Poporul are nevoie de întîlniri. Eu țin minte cînd veneau la mine și mi se plîngeau”, a menționat Snegur.

Primul președinte a precizat că, în prezent, nu prea ține legătura cu liderul PCRM, Vladimir Voronin, din cauza poziției controversate a acestuia în diverse probleme.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?