X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

PONTA: Băsescu - un preşedinte decăzut, o ruşine

16 apr. 2014,, 11:00   Externe
4302 1
Foto: libertatea.ro
Victor Ponta scris pe contul său de Facebook în timp ce Traian Băsescu făcea declaraţii despre oamenii din USD la Digi 24 faptul că şeful statului este un preşedinte decăzut şi o ruşine a Romîniei.

"Azi, cetăţenii Romîniei au văzut din nou adevărata faţă a lui Traian Băsescu, tot ce a reprezentat el în aceşti 9 ani - ură, abuzuri, minciuni, ameninţări, lipsa de scrupule! Asta e Basescu! Un președinte decăzut, o rușine a Romîniei. Este total degradant ce a facut Basescu azi. Nu e posibil să se vorbească așa de la acest nivel al Statului romîn. Romîna si romînii merită mult mai mult. Continuăm lupta, cu și mai multă hotărîre! Au Mai Rămas 35 de saptamani!", a scris Ponta pe site-ul de socializare.

La rîndul său, şeful statului a aflat chiar în emisiune despre vorbele grele scrise de premier şi i-a dat un răspuns pe măsură.

"Ponta este un pisicuţ cînd îi bat cu pumnul în masă Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Dacă un derbedeu v-ar spune: "Ai făcut spălare de bani, eşti o ruşine!". Cum v-ar veni? Eu sînt creştin şi nu îl bag în seamă cu ultima declaraţie.Voi vedea dacă îi voi răspunde. Cînd mă atacau trusturile turnătorului Voiculescu şi cu trustul lui Vîntu am tăcut două luni. A fost un dezastru, spunîndu-mi că nu este bine să te cobori în mocirlă. După două luni am pierdut în încredere. Acum stau mai bine decît Hollande în Franţa, mai bine decît alţi candidaţi la preşedinţie. În unele am 26 în altele a 32%. Sînt unele care măsoară favorabilitatea, nu încrederea", a declarat Băsescu la Digi 24.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?