X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Comuniștii și liberal-democrații, lideri în topul deputaților cu mașini de lux (FOTO)

15 apr. 2014,, 11:59   Politică
5703 3
Foto: zdg.md
Deputatul liberal democrat Chiril Lucinschi conduce cele mai luxoase automobile dintre toți parlamentarii de la Chișinău. Cel puțin asta relevă o investigație a publicației „Ziarul de Gardă”, potrivit căreia Lucinshi deține o Toyota Land Cruiser, un Land Rover Freelander 2 şi un Hyundai Tucson, toate în valoare de 1,8 milioane de lei.

Pe poziția a doua în topul deputaților cu cele mai luxoase automobile se situează comunistul Oleg Reidman, care deţine un BMWx6, în valoare de aproape un milion de lei, şi un Mitsubishi Outlander, cumpărat anul trecut la un preţ de aproape jumătate de milion de lei.

La fel de bine, la capitolul mașini de lux stă și deputatul liberal-democrat Angel Agache, membru al Comisiei juridice, numiri şi imunităţi, care se poziţionează pe locul trei în top - cu un Jeep Grand Cherokee, un Mercedes-Benz CLS, un BMWx5 şi o Dacia Logan, toate în valoare de 1,2 milioane de lei.

Un alt liberal-democrat Semion Furdui conduce un automobil de marcă Toyota, în valoare de 800 mii de lei și se clasează pe locul patru în top. Pe numele său mai sînt înscrise două automobile Dacia.

Locul cinci în top îl ocupă deputatul neafiliat şi preşedinte al Comisiei parlamentare drepturile omului şi relaţii interetnice, Vadim Mişin. Acesta conduce un BMW 535, produs şi procurat în 2013 la preţul de 740 mii de lei.

Deputatul PCRM Artur Reşetnicov conduce un Land Rover Freelander 2, de jumătate de milion de lei, pe care l-a cumpărat la scurt timp după ce a fost demis din funcţia de şef al SIS. Un alt deputat comunist, membru al Comisiei agricultură şi industrie alimentară, Alexandr Bannicov, conduce un Chevrolet Cruze, un Dodge Grand Caravan şi un Mercedes 210D.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?