X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Misiunea OSCE în Moldova a inițiat dezbateri publice de consolidare a potenţialului partidelor politice

11 apr. 2014,, 11:05   Societate
3288 0
Foto : newsmoldova.md
Misiunea OSCE în Moldova a început joi o serie de dezbateri publice cu scopul de a consolida potenţialul partidelor politice în contextul decentralizării şi democratizării Moldovei. Agenţia "Infotag" transmite, cu referire la un comunicat de presă al Misiunii, că prima rundă de dezbateri publice a avut loc la Orhei.

Potrivit comunicatului, la aceasta au participat reprezentanţi ai administraţiilor publice, consilieri, reprezentanţi ai societăţii civile, a principalelor partide politice, femei şi bărbaţi de afaceri din această regiune, conducători ai instituţiilor locale şi studenţi. În centrul atenţiei au fost astfel de teme ca pluralismul politic şi sporirea prezenţei femeilor şi tinerilor în cadrul partidelor politice.

"Sperăm că această serie de dezbateri publice în diferite regiuni ale Moldovei va contribui la fortificarea pluralismului politic şi la sporirea nivelului de transparenţă a deciziilor", a declarat Rita Tamm, Consilierul pentru supremaţia legii al Misiunii OSCE în Moldova. Dezbateri publice vor avea loc la Orhei, Bălţi, Comrat şi Cahul. Misiunea OSCE realizează acest proiect în parteneriat cu organizaţia neguvernamentală IDIS Viitorul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?