Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Andrievschi: Nu trebuie să ne facem griji pentru reacția Rusiei după votul moldovenilor la APCE

11 apr. 2014,, 10:59   Politică
7035 11
Foto : gzt.md
"Nu cred că trebuie să ne facem griji mari pentru reacţia bolnăvicioasă a Rusiei la faptul că unii membri ai delegației Republicii Moldova la APCE au votat pentru sancțiunile împotriva Rusiei, din cauza anexării de către ultima a Crimeii. Rusia are o părere sceptică, în general, faţă de această organizație, singurul element eficient al căreia a rămas Curtea de la Strasbourg", a declarat pentru NOI.md analistul politic Vitalie Andrievschi.

"Din cîte ştiu eu, delegația rusă a părăsit deja sala Adunării Parlamentare. În ceea ce priveşte votarea moldovenilor, nu aș atrage atenția în mod deosebit asupra ei, căci ei înțeleg că reprezintă acolo partidele sale și ar fi de mirare dacă unii dintre ei ar merge împotriva obiectivelor formațiunilor sale politice ", a continuat interlocutorul.

Totodată, expertul a amintit că şi Ucraina s-ar putea simți ofensată din cauza parlamentarilor moldoveni care ar vota împotriva sancțiunilor aplicate Rusiei.

"Aşadar, în acest caz concret, vor fi mulțumite și nemulțumite toate părțile. Așa cum se spune: dansează toţi", a conchis Andrievschi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?