Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4021

Ce spun reprezentanții Coaliției despre presupusele remanieri din Guvern

10 apr. 2014,, 14:25   Politică
4148 1
Foto: noi.md
Liderul fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, susține că deocamdată premierul Leancă nu a înaintat nicio propunere privind remanierea Guvernului. Cu o declarație similară a venit și președintele Parlamentului, Igor Corman, care a precizat că în cadrul Consiliului Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană nu au fost purtate discuții pe marginea subiectului.

Deși admite că la nivel teoretic sînt posibile anumite remanieri pentru eficientizarea activității cabinetului de miniștri, Streleț spune că la nivel practic premierul nu și-a exprimat anumite nemulțumiri față de echipa guvernamentală.

„La nivel de discuții serioase în cadrul partidului, în cadrul Coaliției, domnul premier încă nu a anunțat despre o asemenea intenție sau vreo obiecție față de membrii cabinetului. Guvernul este un organism viu. Dacă o anumită parte a acestui mecanism nu funcționează la anumite așteptări, de ce nu s-ar opera anumite corectări, pentru o mai mare eficiență a echipei guvernamentale?”, a spus Streleț.

Menționăm că, potrivit unor zvonuri vehiculate în presă, Iurie Leancă ar pregăti o remaniere a cabinetului de miniștri, în urma unor nemulțumiri legate de modul în care sînt conduse unele ministere.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?