X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Bill Clinton a vorbit despre relația sa cu extratereștrii

5 apr. 2014,, 12:05   Externe
6895 1
Foto : lenta.ru
Fostul președinte al SUA, Bill Clinton, a declarat că s-ar putea sa nu fim singuri în Univers. In timpul unei apariții la emisiunea tv "Jimmy Kimmel Live" de pe postul ABC, miercuri seara, al 42-lea președinte al SUA a fost întrebat de gazda emisiunii dacă a văzut cît timp a fost la Casa Albă vreo informație confidențială care să dovedească existența vieții extraterestre.

Clinton a spus că a revizuit tot dosarul "Roswell" și că nu a găsit nicio dovadă certă că extratereștrii există, dar totuși nu ar fi șocat dacă viața inteligentă ar exista în Univers sau dacă într-o zi am fi vizitații de ființe extraterestre.

"Stim că traim intr-un Univers aflat în expansiune. Știm că există miliarde de stele și planete. In ultimii doi ani am găsit cu ajutorul telescoapelor moderne mai mult de 20 de planete care par a fi la o distanță optimă față de steaua lor și par a fi suficient de dense pentru a susține viața. Deci, pare destul de improbabil să fim singuri".

"Oh, încercați să îmi dați un indiciu că există extratereștrii," l-a întrerupt Jimmy Kimmel.

"Nu, nu încerc să vă spun ce nu știu", a replicat Clinton. "Dar dacă vom fi vizitați într-o zi, eu nu voi fi surprins. Sper doar să nu fie ca în filmul "Independence Day".

Pare o declarație decentă și normala a lui Bill Clinton, dar avînd în vedere că el a fost cine a fost și a avut foarte probabil acces la unele informații la care publicul larg nu are, aceasta declarație ar trebui privită suspect.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?