X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Cristina Scarlat în rolul unei femei romantice, pe scena principală a Eurovisionului (VIDEO)

4 apr. 2014,, 09:30   Showbiz
6285 1
Foto: facebook.com
Pregătirile reprezentantei țării noastre la Concursul Internaţional Eurovision 2014, Cristina Scarlat, sînt în toi. Se şlefuiesc ultimele elemente.

Interpreta afirmă că numărul ei va suferi modificări, va fi simplificat. „Scena de la Copenhaga și așa va fi plină de efecte speciale, sala oferă o mulţime de posibilităţi tehnice. Iar cîntecul este de așa natură, încît poate ajunge la suflet şi fără un show grandios”, spune Cristina.

Se va schimba ușor şi imaginea interpretei, dar și aranjamentul muzical al cîntecului. "Dacă la concursul național am apărut în chipul unei femei războinice robotizate, acum acest chip va fi mult mai romantic. Dansatorii totuşi vor rămîne”, a precizat cîntăreața. Există și alte secrete pe care concurenta nu le-a dezvăluit.

Pentru Cristina cel mai important lucru este să fie în scenă ea însăşi: naturală și fără măști. "Și dacă am ales această melodie, înseamnă că sînt sigură de ea. Tot ce depinde de mine voi face cu mult suflet și tragere de inimă enormă", a asigurat interpreta.

Potrivit ei, împreună cu echipa au decis ca să nu organizeze turul promoțional prin alte țări. Pentru acest lucru nu dispun, pur și simplu, de suficient timp. "Acum e o prostie să risipim timpul prețios pentru turnee și să nu ne ocupăm de pregătirea show-ului. Mai ales că acest lucru nu influenţează practic deloc rezultatele votului".

Delegația din Republica Moldova va merge la Copenhaga pe data de 28 aprilie. Eurovision Song Contest va avea loc în perioada 6-10 mai. Conform tragerii la sorți, Cristina Scarlat va evolua în scena de la Copenhaga pe 6 mai, în prima semifinală.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?