Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

Președintele Timofti și-a decorat colaboratorii (VIDEO)

2 apr. 2014,, 16:29   Societate
4559 2
Foto: noi.md
Șeful statului, Nicolae Timofti, a acordat astăzi distincţii de stat unui grup de cetăţeni. Printre personalitățile care s-au ales cu distincții se numără și consilierul prezidenţial pentru reintegrare, ex-ministrul Justiţiei Vasile Sturza, care a fost decorat cu "Ordinul de Onoare".

Aceeași distincție i-a revenit și viceministrului Culturii Gheorghe Postică, care este istoric și arheolog. Distincția „Ordinul Republicii” i-a fost conferită actorului Mihail Curagău de la Teatrul Naţional „Satiricus Ion Luca Caragiale”. Ordinul „Gloria Muncii” a revenit mai multor personalități, printre care oameni de știință, medici, profesori, judecători și angajați ai Ministerului Educației.

„Este rezultatul muncii dumneavoastră, a atitudinii față de profesie, pe care exercitați zi de zi. Aceste distincții sînt acordate după merit. Sperăm că așa oameni ca dumneavoastră, implicați activ în viața socială, să ne permită să realizăm ce ne dorim, să fim o țară prosperă, democrată”, a declarat Timofti.

Totodată, un alt colaborator al președintelui, Mihai Platon, care este consultant principal în Aparatul Preşedintelui, a fost decorat cu Ordinul „Meritul Civic”.

Printre persoanele care s-au ales cu distincții se mai numără angajați ai CNA, Serviciului de Protecție și Pază de Stat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?